ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Ενημέρωση για τους χρόνους παράδοσης

Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του κανονικά η σημαντική αύξηση στις online παραγγελίες και σε συνδυασμό με την αυξημένη μεταφορική δραστηριότητα της χώρας μας ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας να είναι μεγαλύτερος του προσδοκώμενου.


O χρόνος παράδοσης λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή είναι περίπου 3-7 εργάσιμες ημέρες και σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών μικρών νησιών μπορεί και 15 ημέρες.


Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα με μεγάλο όγκο και κουρτίνες κατά την αποστολή της παραγγελίας μας θα ενημερωθείτε με sms και e-mail για τον αριθμό αποστολής σας παρακαλώ να δείξετε υπομονή και κατανόηση για τις συνθήκες.


Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η ομάδα του ehome καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρείες Courier παρόλη την εξαιρετικά πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό Με εκτίμηση η ομάδα του e home.